Süleyman Demirel Anadolu Lisesi

WEB https://sdal.meb.k12.tr
Adres : NUMUNE EVLER MAH. HASTANE ALTI 3. SK. SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ BLOK NO 99 DÖRTYOL / HATAY
VİZYON : Öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, insanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin.
BAŞARILAR : Üniversite sınavlarının yanı sıra sportif ve kültürel alanlarda da her zaman önde ve başarılıyız.

Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler : 08:00 17:00
Yabancı Dil : İngilizce ve Almanca
Isınma : Merkezi sistem
Servis :
Ulaşım : E-5´e çok yakın olduğundan her zaman İskenderun ve Adana yönüne vasıta bulunabilmektedir. Ayrıca okulumuz Şaban Akın Uçar Caddesine yakın olduğundan her dakika taksi dolmuşlar bulunmaktadır.Okulumuzun önünden şehir içi dolmuşları da geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Adres : Numune evler Mah. Hastane Altı 3 Nolu Sk. No:99 Dörtyol / HATAY Telefon : 0 326 712 53 54 Faks : 0 326 712 6025
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ilçe merkezine 3km, il merkezine 90 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :